23 Eylül 2009 Çarşamba

Soğuuuk...

Geldik yine soğuk,tek kelimeyle soğuk şehre..Ama bu sefer gerçekten çok soğuk geldi bana.Isınamıyorum bir türlü, eve ödediğim aidatlara küfrettim zaten ilk iş olarak. Benden başka kimse de üşümüyor galiba, anlamadım gitti! Bütün gün tv karşısında yorganın altında kalmak istiyorum..Ama sadece İSTİYORUM :(
Anne yanında olmak ne güzeldi yaa! Üniversiteye gelenlere duyuru: öyle özgür gençlik havaları yapmayın hiç, bir süre sonra heves fln kalmıyor, ne güzel anne baba yanında krallar gibi yaşayın derim :)
Eski arkadaşlarımla görüştüm bol bol, hepsiyle geçen zamanlar ayrı ayrı çook güzeldi!
Napalım yine Ankara'dayım işte, en iyisi ben gidip patiklerimi giyeyim... 

4 yorum:

malumafatrus dedi ki...

ben de her bayram veya aişe tatili sonrasında aynı hissiyatta oluyorum.sonra şüpheye düşüyorum acaba 3-4 hafta kalsam da aynı huzur ve mutlulukta olur ve geri dönmekten nefret eder miydim diye. belki de iş ve tek başına hayat derdi olmayınca, ailenin huzuru da bir yerden sonra "sıkıcı" olabilir. çünkü nankör bir bünye olarak insanlık sahip olduğu her şeyden şikayet etmeyi pek güzel başarıyor.

peri.susamurum dedi ki...

Evet haklısın bir süre daha kalsam aynı huzur olmayacaktı, ben de biliyorum ama sanırım şu aralar 'hayat derdi' kısmı dert olmanın biraz ötesinde olduğu için en kuytu yere sığınmak güzel geliyor.

khaos dedi ki...

Şu, bişeylerin altında tv ve yanında sigara ile çay ilişkisi, beni hep bitirmiştir:)

peri.susamurum dedi ki...

evet beyni uyuşturuyor aslında bir çeşit terapi o da..arada beynimizin uyuşması gerek galiba :)

 
template by suckmylolly.com flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com